Nona June Premium Alcoholvrije Gin 20cl

€14.99
In stock
GF Code
GF2000035

Een premium, niet-alcoholisch alternatief voor gin

Brand
Nona
Weight (kg)
1.000000
Volume
20cl
Alcohol Content
0%
Country of Origin
Belgium
Flavour Profile
Spicy

Description

Nona June Premium Alcoholvrije Gin

NONA June is de eerste Belgische non-alcoholische spirit als alternatief voor de klassieke gin. Ontwikkeld door bio-ingeneieur Charlotte, oprichtster van de Genste startup NONA drinks.

"Na mezelf te verdiepen in base, middle & top notes ben ik gaan experimenteren met distillaten en plantenextracten. Vervolgens werd er heel intens samengewerkt met gekende Belgische topchefs en topsommeliers om een perfect uitgebalanceerd smakenpallet to verkrijgen, waar een kruidige toets. Essential hierbij is dat elke botanical langdurige distillatieprocessen ondergaat oom zo tot de meest authentieke en zuivere smaakcomponenten te komen.

NONA - negen in het Latijn - verwijst naar de negen botanicals waaruit de non-alcoholische spirit is gemaakt. Natuurlijk mocht de hoofdcomponent van gin, de jeneverbes, niet ontbreken. Vandaar de naam "June", verwijzend naar de jeneverbes (Juniper Berry).

Enjoy your NONA moment!" - Charlotte

Lees meer over NONA

Perfect Serve

Voeg in een groot glas gevuld met ijs 50 ml Nona en 100 ml Fever-Tree Indian Tonic toe. Garneer met een takje basilicum en wat sinaasappelschil.

Write Your Own Review
You're reviewing:Nona June Premium Alcoholvrije Gin 20cl
Your Rating

We found other products you might like!